İŞTE UZUN ZAMANDIR YAPMAK İSTEDİĞİM PASTAM. TV PROGRAMINDA GÖRMÜŞTÜM ADI PİŞMANİYE PASTA AMA ARKADAŞLARIM ONA KOKOŞ PASTA DİYOR. GEÇEN MİSAFİRLERİM GELECEKTİ BENDE FIRSAT DEYİP YAPTIM ÇÜNKÜ SADECE EŞİMLE BİTİREMİYORUZ BİR DE KİLO PROBLEMİ VAR TABİKİ :) ÜÇ BİLİNMEYENLİ DENKLEM GİBİYİZ EŞİM BEN VE GÖBEKLERİMİZ :) NEYSE ARKADAŞLARIM DA ÇOK BEĞENDİ UMARIM SİZLER DE BEĞENİRSİNİZ ŞİMDİDEN AFİYET OLSUNNN........
MALZEMELER
PANDİSPANYA KEKİ (AŞAĞIDA FOTOĞRAFI VE TARİFİ VAR. KAKAOLU PANDİSPANYA TAVSİYE EDERİM
KREMA MALZEMELERİ
2.5 SU BARDAĞI SÜT
2 ÇORBA KAŞIĞI UN (TEPELEMEYE YAKIN)
1 PAKET VANİLİN
2 TÜRK KAHVESİ FİNCANI ŞEKER
1 YUMURTA SARISI
KREM ŞANTİ İÇİN
1 SU BARDAĞI SÜT
2 PAKET KREM ŞANTİ
ÜZERİ İÇİN
PİŞMANİYE
TOZ ANTEP FISTĞI
BONİBON ŞEKERİ
YAPILIŞI
PANDİSPANYA KEKİNİ KAHVE İLE ISLATIN. BİR TENCEREDE KREMA MALZEMELERİNİ SÜREKLİ KARIŞTIRARAK PİŞİRİN. KREMA SOĞUYUNCA İKİYE BÖLDÜĞÜNÜZ PANDİSPANYANIN ARASINA DÖKÜN .PASTAYI KREM ŞANTİ İLE KAPLAYIN. SONRA DAĞITTIĞINIZ PİŞMANİYEYİ PASTAYAÇOK BASTIRMADAN YAPIŞTIRIN. ÜZERİNİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ DE SÜSLEYEBİLİRSİZİN. BEN SADECE SEÇENEK SUNDUM.
NOT: PİŞMANİYEYİ PASTAYI SERVİS ETMEYE YAKIN YAPIŞTIRIRSANIZ DAHA KABARIK GÖRÜNÜR. TADI DAHA İYİ GELİYOR
AFİYET OLSUNNNN ARKADAŞLAR :)
merhabalar.
YanıtlaSilbu pastayı daha önce duymuştum.yapmayı da istiyordum.sizin tarif çok hoşuma gitti.ellerinize sağlık.harika görünüyor.mutlaka deneyeceğim.
blogunuzu izlemeye aldım.benim blogumu da ziyaret ederseniz çok mutlu olurum.
sevgilerimle
http://lezzetli-hayat.blogspot.com/